Op  EIGEN WIJZE  leren, ieder kind is immers uniek!
 

Ervaringen

Op deze website geef ik u informatie over de wijze waarop Remedial Teaching kinderen helpt te laten zien wat ze kunnen. Degene die hier het meeste over kunnen zeggen, zijn de cliënten zelf. 

Op deze pagina vindt u de ervaringen van cliënten. Wanneer u na het lezen van de ervaringen enthousiast bent geraakt over de mogelijkheden, kunt u hier klikken om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Grote stappen maken

 Mijn dochter zit in groepje 3. Daar blijkt in de loop van het schooljaar dat ze een  taal achterstand  heeft ten opzichte van haar klasgenoten. We zijn toen gestart met de RT training bij Melinda.
Mijn dochter heeft hierdoor grote stappen gemaakt. Ze ging elke week met plezier naar Melinda. Het heeft haar ook veel zekerder gemaakt. Wij zijn heel blij met de resultaten die Melinda met haar heeft bereikt. Melinda bedankt!!


Punten op school flink vooruit gegaan

Wij hebben RT praktijk Eigenwijze ingeschakeld i.v.m. dyslexie van onze dochter. Door de dyslexie zijn haar punten achteruit gegaan en hebben wij besloten om onze dochter extra hulp te geven door het inzetten van huiswerkbegeleiding. Melinda kwam 2x per week bij ons thuis en leerde onze dochter plannen, organiseren en herhalen van de stof. Hierdoor werd het voor onze dochter steeds duidelijker hoe zij het beste resultaat kon bereiken. En voor ons als ouders neemt het een stuk strijd weg. Na verloop van tijd is de begeleiding naar 1x per week gegaan en inmiddels werkt onze dochter weer helemaal zelfstandig. Haar punten op school zijn flink vooruit gegaan. Wij zijn trots op haar en zonder Melinda was dit geweldige resultaat waarschijnlijk niet behaald. Melinda stuurt elke week netjes een logboek met de dingen die ze gedaan hebben, maar gaf ook even snel een persoonlijke koppeling als ze bij ons was. Wij vonden de samenwerking met Melinda heel prettig.

Vol vertrouwen begonnen aan eindcito

We hebben de hulp van Melinda ingeschakeld, omdat onze dochter van 11 weinig tot geen vertrouwen in haar kunnen had bij toetsen. Ze blokkeerde en de faalangst nam het over.
Onze dochter heeft cito-training gevolgd met als doel meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. Er is veel aandacht geweest voor het aanpakken van de vragen, welke stappen moet je doorlopen.
Onze dochter had direct een goede klik met Melinda, er was meteen een basis van vertrouwen. Dit is het gehele proces zo gebleven. Melinda heeft een veilige, positieve manier van benaderen, wat vertrouwen geeft. Door het logboek, blijf je als ouder nauw betrokken. De aanpak van Melinda is goed op maat. De eerste keren ging onze dochter om de week. Toen ze wat meer zelfvertrouwen opbouwde, werd dit eens in de drie weken en later eens in de maand.
Uiteindelijk heeft dit dus geresulteerd in een meisje dat vol vertrouwen aan haar Eindcito is begonnen en knap heeft laten zien wat ze in zich heeft.
Melinda bedankt!

Met veel vertrouwen en zekerheid Cito gemaakt  

Onze zoon zit in groep 8 en n.a.v. de score NIO-test, waarin wij onze zoon niet herkenden, kwamen wij via internet bij RT-praktijk 'Eigenwijze'! 
Na een prettig intakegesprek en het bespreken van een behandelplan, kwam Melinda al spoedig 2x per week bij ons thuis om onze zoon training en vaardigheden aan te leren als voorbereiding op de Eindcito. Met veel verve en enthousiasme werd er door Melinda gewerkt en onze zoon werd per bezoek vaardiger. De onderlinge samenwerking was immer ontspannen en ook de evaluatie d.m.v. het logboek is voor ons als ouders een goed naslagwerk met aandachtspunten. Met veel vertrouwen en zekerheid heeft onze zoon zijn Eindcito gemaakt en met het resultaat waar wij ouders onze zoon in zagen. Dankzij Melinda's 'EIGENWIJZE' gaat onze zoon naar het VO dat bij hem past en waar hij zich verder kan gaan ontwikkelen.